COM Világbajnokság, Spanyolország

Tisztelt Madarászok,

a 2024-es COM világbajnokság idén Spanyolországban, Talavera de la Reina-ban lesz megtartva melyre a nevezési felhívást és nevezési feltételeket szeretnénk megosztani veletek. Kérjük, akik a lent részletezett feltételek mellet nevezni szeretnének, 2023 december 12-ig jelezzék azt az MDPOSZ elnöksége felé a gördülékenyebb ügyintézés és szorosabb kommunikáció kialakítása miatt. Örömmel jelezzük, hogy a madarak szállítási költségeit az MDPOSZ magára vállalja és minden tenyésztőtársunk részére ingyenesen biztosítja.

Nevezési díj:

Nevezési díj 5700ft (15€)/egyed vagy 22800Ft (60€)/kollekció

Katalógus (kötelező): 5000Ft (13€)

Díszvacsora 24700Ft (65€)/fő

Nevezési határidő December 15, de eddigre mindennek meg kel érkeznie a szervezőkhöz (nevezés és nevezési díj) ezért az MDPOSZ felé a nevezésnek és a nevezési díjnak legkésőbb december 12-ig kell megérkeznie, hogy időben el tudja utalni a rendezőség felé.

A nevezéseket elektronikus úton kel leadni a szövetség felé a csatolt formalap kitöltésével mely a COM online bírálati rendszerbe lesz feltöltve. A nevezéseket legkésőbb 12-ig küldjétek el az elnokseg@mdposz.hu címre, hogy időben rögzíteni tudjuk a nevezéseket a COM rendszerében.

Besorolás kiemelten fontos, rossz besorolás kizárást eredményez a versenyből!  Az egyedek gyűrűszámát is tüntessétek fel (év és egyed szám) mert az fog bekerülni a katalógusba illetve díjazás esetén gyűrű ellenőrzésen fog átesni az egyed.

Ha bárkinek gondja van a besorolással, vagy bármilyen segítségre lenne szüksége mihamarabb jelezze.

A madarak kiszállításához hatósági állatorvosi igazolás kötelező (TRACES) illetve a tenyésztőnek FELIR számmal kell rendelkeznie. Kérjük, mindenki időben vegye fel a kapcsolatot a területileg illetékes hatósági állatorvosával, hogy ne legyen meglepetés. Aki nem rendelkezik FELIR számmal és TRACES regisztrációval, kérjük, időben kezdje el az intézését.

Fontosabb határidők:

December 12: nevezési díj átutalása az MDPOSZ számlájára (10409015-50526589-68651004), végleges egyedszám meghatározása, nevezési lap eljuttatása: elnokseg@mdposz.hu

December 15: nevezés véglegesítése online (ez a legkésőbbi időpont, amíg még lehet besorolást változtatni)

Január 17.: hatósági állatorvosi papírok elkészíttetése, eljuttatása a Szövetség részére.

Január 18.: madarak beszállítása. A madarak leírásának helyszínéről, időpontjáról, szállító eszözökről később egyeztetünk a kiállítók pontos lakhelyének függvényében.

Január 19: hajnalban madarak indulása

Január 30: madarak várható visszaérkezése

Üdvözlettel:
MDPOSZ Elnöksége

Kiállítási dokumentációk: